Steven De Jongh
Steven De Jongh
 Nieuws   Archief   Biografie   Palmares   Dagboek   Programma   Foto's   Media   Gastenboek   Links   Colofon 
Steven sportdirecteur bij Team Saxo - Tinkoff
2013-01-11 12:53:00
Steven is ook het komend wielerseizoen weer in de ploegleidersauto te bewonderen. Na zijn ontslag bij Team Sky en zijn dopingbiecht was het even stil rond Steven, maar vandaag kwam het goede nieuws dat hij sportdirecteur wordt bij Team Saxo - Tinkoff. In deze ploeg rijden o.a. Alberto Contador, Roman Kreuziger, Daniele Bennati, Michael Rogers en landgenoot Karsten Kroon.

In 2013 vormt Steven samen met Philippe Mauduit, Dan Frost, Tristan Hoffman, Fabrizio Guidi en Lars Michaelsen het ploegleiderkorps van Team Saxo - Tinkoff. Natuurlijk is Steven heel erg blij met deze nieuwe kans en staat dan ook te trappelen om te beginnen. "Na mijn vertrek bij Team Sky wist ik niet wat de toekomst ging brengen. Begin januari kwam ik in contact met Bjarne Riis en er volgden enkele gesprekken. Uiteindelijk resulteerde dat in een aanbieding van een job, een fantastische kans voor mij persoonlijk. Ik kijk erg uit naar deze volgende stap in mijn loopbaan als sportdirecteur en ben dankbaar voor het vertrouwen dat de ploeg in mij heeft", aldus Steven.

Op de website van Team Saxo - Tinkoff omschrijft Bjarne Riis de komst van Steven als volgt: "We waren al een tijdje op zoek naar een zesde sportdirecteur. Recentelijk kwam ik in contact met Steven en tijdens onze gesprekken had ik meteen het gevoel dat hij prima bij ons paste. Ik heb goede dingen over hem gehoord als sportdirecteur en brengt veel ervaring met zich mee. Dus ik ben erg blij met zijn komst."

Nieuws
> Steven sportdirecteu...
> Statement Steven de ...
> Steven dit jaar niet...
> Steven bijna de best...
> Steven: 'Wedstrijden...
 
Dagboek
> Het zit er op..
> Stijve benen in laat...
> Verwachte massasprin...
 
Programma
 
Foto's
> Supportersavond Seba...
> Veldrit 'Move to Imp...
> Sluitingsprijs Putte...
Steven De Jongh